Roztopione masło ubijaj z Cukrem Królewskim Drobnym przez 1 minutę, następnie dodaj jajka i mieszaj, aż do uzyskania jednolitej masy.
Roztopione masło ubijaj z Cukrem Królewskim Drobnym przez 1 minutę, następnie dodaj jajka i mieszaj, aż do uzyskania jednolitej masy.
Rozpuść 150g mlecznej czekolady i dodaj do masy cigle mieszając. Następnie dodaj mąkę, kakao i sól i mieszaj aż wszystkie składniki się połączą.
Wlej ciasto na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piecz w temperaturze 170 stopni celcjusza przez 30 minut. Po upieczeniu ostudź i pokrój na kwadraty.
Rozpuść białą czekoladę i używając rękawa do dekoracji narysuj na ciastkach pajęczyny i mumie.
Dołącz do naszego newslettera i otrzymuj najnowsze inspiracje oraz niesamowite treści!
Zapisz się