1.
Mleko przelać do rondelka. Dodać Cukier Królewski, kakao oraz gorzką czekoladę. Podgrzewać do momentu roztopienia czekolady.
Składniki na formę 22×22 cm:
Do dekoracji:
Mleko przelać do rondelka. Dodać Cukier Królewski, kakao oraz gorzką czekoladę. Podgrzewać do momentu roztopienia czekolady.
Bułki pokroić i przełożyć do miski. Zalać je czekoladowym mlekiem. Odstawić na 15 min.
Bułki w mleku czekoladowym zblendować z olejem i jajkami. Przełożyć do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Piec przez ok. 50 min. w 180 stopniach.
W rondelku podgrzać mleko, gorzką czekoladę, masło i Cukier Królewski. Polać polewą gotowe brownie. Udekorować owocami liofilizowanymi lub solą gruboziarnistą.
Dołącz do naszego newslettera i otrzymuj najnowsze inspiracje oraz niesamowite treści!
Zapisz się