Sposób przygotowania lemoniady truskawkowej:
Truskawki zblendować z cukrem trzcinowym Królewski, połączyć z wodą mineralną, kruszonym lodem i listkami mięty. Podawać ze słomką i plasterkiem cytryny do dekoracji.
Składniki na lemoniadę truskawkową:
Składniki na lemoniadę kokosowo-gruszkową:
Sposób przygotowania lemoniady truskawkowej:
Truskawki zblendować z cukrem trzcinowym Królewski, połączyć z wodą mineralną, kruszonym lodem i listkami mięty. Podawać ze słomką i plasterkiem cytryny do dekoracji.
Sposób przygotowania lemoniady gruszkowo-kokosowej:
W wodzie kokosowej rozpuścić cukier i dodać do niej sok z trzech gruszek (jeśli nie mamy sokowirówki wolnoobrotowej to gruszki można także zblendować). Drugi owoc pokroić na trzy kawałki. Lemoniadę rozlać do szklanek, do każdej włożyć kawałek owocu oraz pokruszony lód.