Sposób przygotowania lemoniady truskawkowej:
Truskawki zblendować z cukrem trzcinowym Królewski, połączyć z wodą mineralną, kruszonym lodem i listkami mięty. Podawać ze słomką i plasterkiem cytryny do dekoracji.
Składniki na lemoniadę truskawkową:
Składniki na lemoniadę kokosowo-gruszkową:
Sposób przygotowania lemoniady truskawkowej:
Truskawki zblendować z cukrem trzcinowym Królewski, połączyć z wodą mineralną, kruszonym lodem i listkami mięty. Podawać ze słomką i plasterkiem cytryny do dekoracji.
Sposób przygotowania lemoniady gruszkowo-kokosowej:
W wodzie kokosowej rozpuścić cukier i dodać do niej sok z trzech gruszek (jeśli nie mamy sokowirówki wolnoobrotowej to gruszki można także zblendować). Drugi owoc pokroić na trzy kawałki. Lemoniadę rozlać do szklanek, do każdej włożyć kawałek owocu oraz pokruszony lód.
Dołącz do naszego newslettera i otrzymuj najnowsze inspiracje oraz niesamowite treści!
Zapisz się