1.
Marchewki umyć i przekroić wzdłuż. Następnie polać miodem i posypać cukrem trzcinowym Królewski, który doda glazurze karmelowego smaku. Tak przygotowane położyć na grillu lub palenisku. Grillować z każdej strony do zarumienienia.
Marchewki umyć i przekroić wzdłuż. Następnie polać miodem i posypać cukrem trzcinowym Królewski, który doda glazurze karmelowego smaku. Tak przygotowane położyć na grillu lub palenisku. Grillować z każdej strony do zarumienienia.
Ser halloumi pokroić w plastry i grillować/smażyć krótko z każdej strony, do czasu aż skórka zrobi się lekko brązowa.
Podawać z niewielką ilością pasty pistacjowej i posiekanymi pistacjami. Jeśli zależy nam na podbiciu słodyczy, całość można dodatkowo posypać szczyptą Cukru trzcinowego Królewski.
Dołącz do naszego newslettera i otrzymuj najnowsze inspiracje oraz niesamowite treści!
Zapisz się