Przepis pobrany z: www.cukierkrolewski.pl

Tiramisu szarlotkowe

Czas przygotowania:

powyżej 45 minut

Stopień trudności:

Łatwe

Składniki:

Składniki

  • 15 g cukru białego drobnego w opakowaniu z zakrętką Cukier Królewski
  • 100 g malin (świeżych lub mrożonych)
  • 160 g cukru białego drobnego w opakowaniu z zakrętką Cukier Królewski
  • 5 jajek w temperaturze pokojowej
  • 50 g mąki kukurydzianej
  • 75 g mąki ziemniaczanej
  • 35 g kakao
  • 100 g białej czekolady
  • 50 g wiórków kokosowych
  • 250 ml śmietanki kremówki 36%

Przygotowanie:

KROK 1

KROK 2

KROK 3

smacznego!

Przepis pobrany z: www.cukierkrolewski.pl