Ta strona używa cookies

Ze względu na ustawienia Twojej przeglądarki oraz celem usprawnienia funkcjonowania witryny www.cukier-krolewski.pl stosujemy pliki cookies. Korzystając ze strony www.cukier-krolewski.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zatem zgodę na ich używanie tzn. na zamieszczanie cookies na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz to zmienić w ustawieniach swojej przeglądarki. Więcej informacji w Polityce Cookies.

 
 
 
 
Loading Loading

Select category:

For adults

Download the recipe

Raspberry Liqueur

Time Time 1 h
Stopiń trudności Difficulty Medium
Rate Rate
Raspberries can be bought at any fruit shops. They are delicious raw, cooked or in liqueurs.

Ingredients

  • 1.25 kg Cukier Królewski white sugar

    1.25 kg Cukier Królewski white sugar

  • 2 l raspberries

    2 l raspberries

  • 1 l spirit – 96%

    1 l spirit – 96%

  • 1 l boiled water

    1 l boiled water

Preparation

Step 1
Add a mixture of sugar dissolved in water to the raspberries.
Step 2
Add alcohol, cork and let stand for 2 weeks.
Step 3
When berries fall on the bottom, transfer the liquid to bottles and cork.
Step 4
Store in a dark place for 8–10 months.