Ta strona używa cookies

Ze względu na ustawienia Twojej przeglądarki oraz celem usprawnienia funkcjonowania witryny www.cukier-krolewski.pl stosujemy pliki cookies. Korzystając ze strony www.cukier-krolewski.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zatem zgodę na ich używanie tzn. na zamieszczanie cookies na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz to zmienić w ustawieniach swojej przeglądarki. Więcej informacji w Polityce Cookies.

 
 
 
 
Loading Loading

Select category:

Peach Compote

Time Time 50 min
Stopiń trudności Difficulty Easy
Rate Rate
Its velvety skin clearly tells you that it is a fruit like no other. It flirts with all the senses. Always a treat, no matter how you prepare them. What do you fancy today?

Ingredients

  • 35 dag Cukier Królewski white sugar

    35 dag Cukier Królewski white sugar

  • 1 kg peaches

    1 kg peaches

  • 0.4 l water

    0.4 l water

  • several cloves

    several cloves

Preparation

Step 1
Wash peaches, pick off stems, dip fruit for a moment in hot and then cold water.
Step 2
Remove skins and stones from peaches, pack them into jars.
Step 3
Boil water with sugar and cloves.
Step 4
Pour the hot syrup over peaches and pasteurize for 20–25 minutes, depending on jar size.