Ta strona używa cookies

Ze względu na ustawienia Twojej przeglądarki oraz celem usprawnienia funkcjonowania witryny www.cukier-krolewski.pl stosujemy pliki cookies. Korzystając ze strony www.cukier-krolewski.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zatem zgodę na ich używanie tzn. na zamieszczanie cookies na Twoim urządzeniu końcowym. Możesz to zmienić w ustawieniach swojej przeglądarki. Więcej informacji w Polityce Cookies.

 
 
 
 
Loading Loading

Select category:

Fruit delights

Download the recipe

Fruit Crumble

Time Time 5 min
Stopiń trudności Difficulty Easy
Rate Rate
Break the crispy topping to get to the fruity filing. This crumble is simple, yet splendid. You can try different fruit to create many succulent variations.

Ingredients

  • 3/4 cup Cukier Królewski fine candy sugar

    3/4 cup Cukier Królewski fine candy sugar

  • fruit (apples, pears, apricots, peaches, berries)

    fruit (apples, pears, apricots, peaches, berries)

  • 2 teaspoons lemon juice

    2 teaspoons lemon juice

  • 1/2 teaspoon ground cinnamon

    1/2 teaspoon ground cinnamon

  • 1 glass oat flakes

    1 glass oat flakes

  • 1/4 glass flour

    1/4 glass flour

  • 100 g soft butter

    100 g soft butter

Preparation

Step 1
Mix selected fruit (e.g. apples, pears, rhubarb, bananas, kiwis, apricots, peaches or berries) with ca. 1/3 cup of sugar, lemon juice and cinnamon. If the fruit is too big, start with cutting it into medium-sized cubes. Put the mixture in a heat-resistant dish.
Step 2
Prepare the crumble by mixing oat flakes (or coconut shavings), about half a cup of fine candy sugar, flour and butter so as to get small lumps. The best crumble is prepared using your own hands.
Step 3
Scatter the crumble all over the fruit. Preheat the oven to 180°C, put the dish inside and bake for about 35 minutes.